Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκδρομές ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΚΩ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΚΩ

                                                

 

 

Κάλυμνος, 16/04/2018

Αρ. Πρωτ. 50

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 

Χώρα 85200 Κάλυμνος

Πληροφορίες :Χαντσαρίδης Δημήτριος                        

ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τηλέφωνο             : 22430-29717

FAX              : 22430-59275

E-mail   : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

 

ΘΕΜΑ : <<Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την πραγματοποίηση ολοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ στη ΚΩ.>>

ΣΧΕΤ.: Υ.Α. 33120/ΓΔ4/28-02-2017 (ΦΕΚ 681, τεύχος Β΄, 06-03-2017) ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα «Εκδρομές - Επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός χώρας».

 

Το 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τα ταξιδιωτικά γραφεία για την διοργάνωση εκπαιδευτικής ολοήμερης εκδρομής στην ΚΩ.

Αναλυτικά στοιχεία για υποβολή προσφοράς:

1. Προορισμός: ΚΩΣ

-       Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 11 -05-18 ημέρα Παρασκευή .

-       Ο πιθανός αριθμός των συμμετεχόντων μαθητών θα είναι εκατόν ογδόντα (180) μαθητές, 20 συνοδοί καθηγητές και ένας αρχηγός εκδρομής.

Πλοίο για μεταφορά στις 11-05-2018 από την Κάλυμνο στο Μαστιχάρι το πρωί και επιστροφή την ίδια μέρα το απόγευμα με το απογευματινό από το Μαστιχάρι στην Κάλυμνο.

2) Λεωφορεία (πούλμαν) στη διάθεση μας από την άφιξη μας στο Μαστιχάρι μέχρι την ώρα της αναχώρηση μας για το ακόλουθο πρόγραμμα εκδρομής

                                 Το πρόγραμμα της εκδρομής θα περιλαμβάνει:

  • Αναχώρηση από το λιμάνι της Καλύμνου στις 11-05-18 Παρασκευή στις 07:00.
  • Άφιξη στο Μαστιχάρι στις 08:00 και στη συνέχεια επιβίβαση στα λεωφορεία για μετάβαση στο μουσείο, Αρχαιολογικό χώρο της πόλης.
  • Μετάβαση με τα πόδια στον Πλάτανο του Ιπποκράτη και στην πλατεία της παλιάς πόλης, ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό στην πόλη της ΚΩ.
  • Στις 14:30 επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για το χωριό της Ζιάς.
  • Στις 18:00, μετάβαση με τα πούλμαν στο Μαστιχάρι και επιβίβαση στο πλοίο.
  • Και στις 18:50 άφιξη στο λιμάνι της Καλύμνου.

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

Υποχρεωτική ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και προαιρετική ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας μαθητή ή συνοδού.

Αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης συμβολαίου από τη μεριά του.

Την επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση που δε θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στην ΚΩ στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (απεργία, αντίξοες καιρικές συνθήκες κλπ.)

Τα λεωφορεία θα πρέπει να είναι στη διάθεση των μαθητών για όλες τους τις μετακινήσεις και να διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από τα ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κλπ.)

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), της εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά. Επίσης, θα περιγράφονται αναλυτικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες και οι επιπλέον ενδεχόμενες βελτιωτικές προτάσεις που θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. 33120/ΓΔ4/28-02-2017 και τη σχετική νομοθεσία.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η έκδοση θεωρημένων αποδείξεων ονομαστικά για τον κάθε μαθητή.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας.

Προσφορά του πρακτορείου για δωρεάν μετακίνηση για συνοδούς καθηγητές.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους μέχρι την Δευτέρα 24 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00 στο γραφείο του Διευθυντή του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ. Οι προσφορές θα ανοιχτούν την ώρα 12:10 στο γραφείο του Διευθυντή του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ από την αρμόδια επιτροπή που θα συσταθεί με πρόεδρο το Διευθυντή του σχολείου, με δύο εκπαιδευτικούς του συλλόγου, έναν εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και έναν εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς ή πενταμελούς. Διευκρινίζεται ότι δε γίνονται δεκτές αντιπροσφορές μετά την αποσφράγιση των προσφορών, μπορεί όμως να ζητηθούν διευκρινήσεις από την επιτροπή.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Ο Διευθυντής του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

                                                        ΧΑΝΤΣΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ