Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Εκδρομές ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Κάλυμνος 26/01/2018

                 Αριθμό. Πρωτ.: 12

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π  ΚΑΙ Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

 

                     Δ/ΝΣΗ  Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

                3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 

 

 

 

Δ/νση             Χώρα 85200 Κάλυμνος

Πληροφορίες      Χαντσαρίδης   Δημήτριος

Τηλ.:                   2243029717

Φαξ:                   2243059275

e-mail:     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΘΕΜΑ:  Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκπαιδευτική επίσκεψη στo ΚΠΕ Έδεσσας και           τη Θεσσαλονίκη.

Το σχολείο μας προκειμένου να διοργανώσει εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Έδεσσας        η οποία  θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από  Δευτέρα 26/02/2018 έως Σάββατο 3/03/2018 ( 4 διανυκτερεύσεις ), σας προσκαλεί να μας υποβάλετε προσφορές και τις τυχόν παρατηρήσεις σας στο Γραφείο του Δ/ντή του 3ου Γυμνασίου Καλύμνου έως την  Παρασκευή 02/02/2018   στις 12 π.μ., όπου και θα αποσφραγιστούν.

Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 Δευτέρα 26/02/2018

 

 

 

 • Συγκέντρωση το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Καλύμνου και αναχώρηση με πλοίο προς Πειραιά.

 

 

Τρίτη 27/02/2018

·         Άφιξη στον Πειραιά το πρωί της Τρίτης , επιβίβαση στο λεωφορείο & άμεση αναχώρηση για Θεσσαλονίκη .

·         Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

Τετάρτη  28/02/2018

 

 

 • Πρωινό στο ξενοδοχείο.
 • Επιβίβαση στο λεωφορείο και επίσκεψη στον Αγ. Δημήτριο , Λ. Πύργο, Κάστρα και Πολεμικό Μουσείο  (city tour).Διανυκτέρευση.

 

 

Πέμπτη  1/03/2018

 • Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Έναρξη  1ου Περιβαλλοντικού Προγράμματος

 • Το μεσημέρι μετάβαση στο εμπορικό κέντρο Cosmos
 • Διανυκτέρευση

Παρασκευή  2/03/2018

 • Πρωινό στο ξενοδοχείο
 • Επίσκεψη στο ΚΠΕ Έδεσσας.  Έναρξη  2ου Περιβαλλοντικού Προγράμματος
 • Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας-στην ¨Έδεσσα – και στον Αρχαιολογικό χώρο  της Βεργίνας .
 • Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 3/03/2018

 

 

 • Πρωινό στις 7:00.Αναχώρηση για τον Πειραιά με λεωφορείο.
 • Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 17¨00 για Κάλυμνο με πλοίο.

 

 

Β. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 1. 1.Αριθμός μαθητών 37
 2. 2.Συνοδοί καθηγητές: 4
 3. 3.Η μετάβαση από Κάλυμνο- Πειραιά θα γίνει ακτοπλοϊκά  (Πειραιάς –Θεσσαλονίκη –  όπως και αντίστοιχα η επιστροφή. ( με καμπίνες ),   
 4. 4.Οι προσφορές πρέπει να περιέχουν και να εξασφαλίζουν τα παρακάτω:
  1. Διαμονή (για 4 διανυκτερεύσεις) σε ξενοδοχείο Α΄ ή Β΄ κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη με πρωινό  στο κέντρο της πόλης σε 3-κλινα, 4-κλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινο για τους καθηγητές.
  2. Το πρακτορείο πρέπει να λειτουργεί νόμιμα και να κατέχει ειδικό σήμα του ΕΟΤ που να του επιτρέπει τη διοργάνωση σχολικών εκδρομών. Πριν την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει να κατατεθεί φωτοαντίγραφο του σήματος και υπεύθυνη  δήλωση ότι είναι σε ισχύ.
  3. Ζητείται επίσης υποχρεωτικά Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επιπλέον πρόσθετη ταξιδιωτική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού.

 

 1. Οδικές μεταφορές με λεωφορείο που να διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα στο σχολείο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής η κατά την παραμονή του σχολείου στη Θεσσαλονίκη και στις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου. Το λεωφορείο που θα διατεθεί για τις μετακινήσεις να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές, καθώς και όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τη μετακίνηση των μαθητών/τριών (ζώνες ασφαλείας, έμπειρους οδηγούς κλπ).

 

 1. 5.Στην τιμή πρέπει να περιλαμβάνονται:
  1. Εισιτήρια ακτοπλοϊκά σε  4-κλινες καμπίνες  για τους μαθητές  και σε δίκλινες  για τους καθηγητές
  2. Κάλυψη δωρεάν του κόστους μετακίνησης και διαμονής των συνοδών εκπαιδευτικών
  3. Όλοι φόροι και κρατήσεις .

 

 1. 6.Μέρος του συνολικού ποσού (το ποσοστό παρακράτησης θα καθοριστεί από το σχολείο), θα παρακρατηθεί από το Διευθυντή και θα αποδοθεί στο πρακτορείο μετά την έκθεση που θα υποβάλει ο αρχηγός της εκδρομής για την εκπλήρωση των όρων του συμβολαίου.
 2. 7.Αντιμετώπιση της περίπτωσης μη πραγματοποίησης της εκδρομής στις ορισθείσες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (αντίξοες καιρικές συνθήκες, απεργία, κλπ) με αλλαγή ημερομηνιών ή με επιστροφή χρημάτων χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για το σχολείο.
 3. 8.Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά .
 4. 9.Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4* αστέρων με ρητή αναφορά στην κατηγορία και το όνομα ,στο κέντρο της πόλης με πρωινό.
 5. 10.Λόγω της νησιωτικότητας και της αραιής συχνότητας θαλάσσιων και αεροπορικών μέσων από και προς την Κάλυμνο δεχόμαστε τις προσφορές και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 6. 11.Οι προσφορές θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο με ένδειξη «Προσφορά για εκπαιδευτική  εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Καλύμνου στη - Θεσσαλονίκη», έως την Παρασκευή 02/02/2018 και ώρα 12.30 π.μ. στη δ/νση του σχολείου.

 

 1. 12.Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει έως την Παρασκευή 02/02/2018 13.00 π.μ. ενώπιον της επιτροπής που θα συσταθεί με πρόεδρο το Διευθυντή του σχολείου.

 

 1. 13.Το Τουριστικό γραφείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και τα υπόλοιπα τουριστικά πρακτορεία που έχουν καταθέσει προσφορές θα ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.
 2. 14.Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσει τη μετακίνηση εφόσον δεν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μαθητών/τριών. 

 

          Ο Διευθυντής

      Δ.Χαντσαρίδης